0 I Dagligdagen

Tilbage og med en Bikini Bootcamp

Vi beklager stilheden her på bloggen, vi har simpelthen haft så travlt.

17760023_1362773790478584_2228191258657231869_n

Vi havde håbet på at få tid til at opdatere bloggen i løbet af vores ferie i Thailand, men udover at vi skulle filme 80 træningsvideoer på 10 dage, havde vi også en masse arbejde vi skulle bruge vores aftener på, derudover skulle vi også nå at lave forberedende arbejde til et nyt produkt vi snart lancerer for jer (det kan i godt glæde jer til 😉 ).

Udover meget arbejde ville vi også gerne nå at opleve og nyde Thailand lidt, så der blev desværre lidt stilhed på bloggen – men nu er vi er tilbage, og vi skal nok prøve at blive bedre til at opdatere bloggen, vi har jo altid gang i så mange spændende ting, som vi gerne vil dele med jer :-D. Vi havde en fantastisk tur til Thailand, og vi kommer løbende til at give jer nogle rigtig gode tips, og nogle vurderinger af de hoteller vi boede på, de var SÅ lækre alle sammen, og de kan klart anbefales.

I går startede vores nye lækre Bikini Bootcamp, hvor vi sørger for at få jer i en fantastisk bikini form, sommeren er jo lige rundt om hjørnet ;-). Vi filmer fra vores forskellige locations/hoteller i Thailand, så der kan i også se lidt glimt af de steder vi var.

17498569_1354331717989458_2675993975510481922_n

Hvis ikke i har fået tilmeldt jer endnu, så skynd jer ind og gør det, i vil ikke fortryde det ;-). Alt hvad det kræver for at være med er dig selv!
I kan faktisk bare hoppe i træningstøjet lige nu, tilmelde jer på nordichiit.com og så er i i gang! Vi træner med jer side om side og guider jer gennem hver workout, så i er i gode hænder hele vejen.

Vi glæder os til at træne med jer og få jer i jeres livs bedste form <3.

Xoxo,

Christina & Ida

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar